Een dagje strand!

In juni deze zomer zou ik een dagje naar het naaktstrand gaan. Zal me even voorstellen Carola 45 werkzaam in de Horeca en voor mijn leeftijd nog een lekker figuur met dank aan de sportschool waar ik vier keer per week mijn cardio training volgt. Ik belde Jim op mijn leraar waar ik af en toe mee afspreek in zijn flat en daar nooit vandaan gaat zonder een geweldige neukbeurt. Ik stuurde hem een appje of hij zin had om mee te gaan hij antwoordde binnen vijf minuten terug als we daarna iets spannends gaan doen ga ik mee. Ik appte hem terug wat denk je als ik je eens lekker verwen in de duinen, het bleef tien minuten stil maar het verlossende antwoord kwam met de woorden oke pik je me op? Woensdag morgen om 10 uur pikte ik hem op en reden naar het strand koeltasje en wijntje in de koeltas. We liepen naar het naaktstrand en zochten een rustig plekje in de duinen. De zon brandde lekker op ons al bruine huid. We dronken samen een glaasje en kletste wat over koetjes en kalfjes. Na een lekker sigaretje merkte ik dat ik een beetje ligt in mijn hoofd werd en plofte neer op mijn buik.Ik spreide lekker mijn benen dat mijn schaamlippen lekker het zonlicht konden aan schouwen.Ik keek even naar zijn pik die ook van de zon genoot en al een behoorlijk formaat had aangenomen en kon mijn ogen er niet vandaan houden een man van net in de dertig met een mooie stevige knots van een pik. Ik besloot me om te draaien ging op mijn rug liggen deed mijn benen uit elkaar zodat hij een blik ha d op mijn super hete kale kutje, mijn lippen waren vuur rood door een mengeling van zon en geilheid ik wilde hier door hem genomen worden.Het antwoord bleef ook niet lang uit toen ik zijn buik plagend streelde sprong zijn pik fier omhoog en lachte hem toe zijn hand gleed nu richting mijn kruis en voelde zijn vingers mijn schaamlippen masseerde mijn adem stokte zuchte diep kreunde en smeekte hem vinger mijn natte geile kutje Jim . Ik voelde hoe zijn vrij grote dikke vingers mijn hongerige grot in gingen richting mijn G spot ik nam stevig mijn clitoris onder handen, zijn vingers gleden met een snel tempo door mijn grot ah kreunde ik ga door! ik ben zo geil ik genoot van mijn jonge minnaar het duurde ook maar een paar minuten dat ik mijn eerste orgasme kreeg en het vocht als een waterval uit mijn kutje spoot. Zijn pik stond nog steeds gespannen als een boog, ik knielde nam zijn pik in mijn mond en begon hem heerlijk te pijpen. Hij kreunde oh Caro zachtjes anders spuit ik je mond vol. We besloten eerst een drankje te nemen want ik moest natuurlijk wel zijn genotsstaaf in mijn kutje hebben. Na wat gedronken te hebben pakte ik uit mijn strandtas mijn vibrator ging op mijn rug liggen en zocht mijn clit op, drink jij je biertje maar fluisterde ik hem toe en bracht mijn kutje binnen no time tot een volgend orgasme.Hij zei ga door schatje je maakt me zo geil ging nu op mijn knie voor hem zitten met mijn kont naar zijn gezicht schoof de vibrator in mijn kut en liet hem tergend langzaam in en uit glijden. Hij genoot zichtbaar en toen ik mezelf voor de derde keer liet gaan smeekte ik om zijn staaf. Hij haalde de vibrator eruit schoof zijn enorme paal in mijn grot en neukte mij binnen de kortste keren naar een spetterend orgasme. Mijn schaamlippen zagen er uit,, vuurrood en opgezwollen zoiets had ik in jaren niet meegemaakt Jim leide mij op mijn knieen pakte de vibrator masseerde mijn anus en schoof even later de dildo in mijn kleine gaatje. Wat doe je nou stamelde ik maar toen hij iets later zijn pik in mijn drijfnatte kutje schoof voelde ik alleen maar genot. Mag ik je in je kleine grotje nemen vroeg hij mij, nou moet dat gaf ik als antwoord moeten niet maar dat vind je best wel lekker zei hij mij. Kom maar op mij zitten zei hij. Ik ging boven hem zitten maakte met speeksel mijn kleine grotje nat pakte zijn staaf die wonderwel heel makkelijk naar binnen schoof en bereed hem in een snel tempo kreunend van genot naar een hoogtepunt We hebben nog een uurtje op het strand na genoten en hem daarna naar huis gebracht. Dit was echt weer een neukbeurt waar ik al jaren op wachtte en die binnenkort bij een mooie dag weer ergens in de duinen gaat plaats vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *