Gewillige Ella

In de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw kwam ik als twintiger en dertiger vaak in de winkel van Ella en haar man. Ze runden een soort van warenhuisje ergens in een middelgrote plaats in het Noorden van het land. Ons contact bleef altijd zakelijk maar het leken aardige en vriendelijke mensen zo op het eerste oog. Ik verliet de zaak dan ook altijd met een gezellig gevoel, zonder ze echt te kennen. Eind jaren ’90 las in in de krant dat de man van Ella was overleden. Ik kwam toen enkele jaren niet in de winkel. Het moet dan ook rond het jaar 2000 zijn geweest dat ik eens iets zocht en aan deze winkel dacht. En deze nog steeds bleek te bestaan ook. Na een gezellige middag in de stad stapte ik de winkel binnen en zag Ella al staan. Een aantrekkelijke vrouw, zonder dat je als man echt kon benoemen waarom. Ze was niet buitengewoon knap of en met een perfect figuur, maar had juist een soort van bolle vissenogen en was mollig. Toch had ze een zekere sexappeal wat haar aantrekkelijk maakte. Ik had haar in het verleden wel eens vaker stiekem begluurd als ik bij ze in de zaak was. Ze had volle grote bolle borsten, een buikje en een aangenaam ogende volle brede ronde kont. Ella herkende me van eerder en leek veel opener te zijn dan toen haar man nog leefde. Haar rol was toen meer op de achtergrond, destijds bleef het vaak bij een glimlach en een zakelijk antwoord. Na een kort gesprekje vroeg ik om hetgeen ik zocht en ze nam me mee naar de plek waar het lag. Toen gebeurde er iets waardoor ik later die nacht niet kon slapen. Het bleef maar malen in mijn gedachten. Voordat ik zelf bij het schap kon blokkeerde ze, soort van, mijn weg en zei: ‘Wacht ik pak het even voor je, het ligt hier beneden’ Ze bukte zich niet volledig maar bleef staan en haar bovenlichaam bewoog naar voren. Hierdoor kreeg ik zicht op haar prachtige ronde volle brede billen die zich aftekenden in haar strakke ribcord broek. Hoewel ik me ongemakkelijk begon te voelen en het liefst zou wegkijken bleef ik stiekem kijken. Ik zag zelfs haar rijpe poes afgetekend in haar broek, zover boog ze voorover zonder door haar knieën te gaan. Mijn lid bleef niet onbewogen en met veel moeite kon ik een volledige erectie voorkomen. Het gebeurde op amper 20 cm van mijn kruis dit alles. Ik rekende af en ging opgelaten naar huis. Zocht later die avond nog op internet naar een foto van Ella. Ella die ik nu ineens heel interessant begon te vinden. Na veel moeite vond ik eentje en kwam na kort rukken erop al tot een gigantisch hoogtepunt. De maanden erna dacht ik er niet veel meer aan. Daarbij, Ella was minstens 20 jaar ouder. Het zal wel verbeelding van me zijn geweest toch? Tot ik weer eens in de winkel moest zijn, het was nog ruim voor 5 uur, op een zaterdagmiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *